Футболистът на Септември (София) Асен Георгиев сподели пред камерата на, че

...
Футболистът на Септември (София) Асен Георгиев сподели пред камерата на, че
Коментари Харесай

Асен Георгиев: Никога не е късно за трансфер в чужбина

Футболистът на Септември (София) Асен Георгиев показа пред камерата на, че главната цел пред отбора е оставане в efbet Лига. Георгиев, който е младеж на Левски, направи съпоставяне сред някогашния ментор Славко Матич и настоящия треньор на Септември Светослав Петров. 
 Атанас Кабов: Не съм афектиран на Левски, поисквам им триумф! Атанас Кабов: Не съм афектиран на Левски, поисквам им триумф!
„ Настроението е положително. Условията са покрай съвършени. За наше благополучие към момента не е заваляло, което е добре за нас. Според мен направихме много положителни мачове през есента. Постигнахме някои нелоши резултати. Има още какво да се желае, само че се надявам през втория полусезон да реализираме още по-добри резултати. Целите ни са да останем в А група, само че ще бъде добре, в случай че можем да бъдем в средата на класирането. Ще бъде добре за този млад тим на Септември “. 

„ Опитвам се да оказа помощ на по-младите си съотборници с каквото мога и с това, което съм научил през годините, с цел да могат да вървят напред и да реализират нещо по-голямо във футбола “. 
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
„ И Матич, и Светьо Петров желаят да се играе футбол, да може да се държи топката и тези млади футболисти да израстват по някакъв метод “. 

„ Лично да са се свързали с мен от Левски, не се е случвало, само че е имало някакви клюки. Няма никакво значение. С Локомотив ми свърши договорът. Не успяхме да се разберем за моето оставане и взехме решение да се разделим. В идващите контроли желая да видя от моите съотборници едно себераздаване, едно израстване, което е от предишния полусезон, както и да играем футбол “.

" Не бих споделил, че е късно за трансфер в чужбина. Стига да сме живи и здрави всичко е допустимо “. 

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР